Pand AXA Home en Bike Security

Werken bij AXA

Bij AXA maken wij elke dag de wereld een beetje veiliger. Gaat jouw hart daar ook sneller van kloppen? En wil je graag werken bij een bedrijf dat betrokken is bij jou en dat jouw persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en gezondheid tot prioriteit maakt? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar een van de functies op ons hoofdkantoor in Veenendaal.

AXA Bike Security, sfeerbeeld

Vacatures bij verschillende bedrijfsonderdelen

Wij hebben onder andere vacatures voor AXA Home Security of AXA Bike Security:

  • AXA Home Security heeft een ijzersterke reputatie als betrouwbare leverancier van hang- en sluitwerk en is specialist op het gebied van (veiligheids)producten voor het openen en sluiten van deuren en ramen.
  • AXA Bike Security stelt als echte fietsfan alles in het werk om fietsers en fietsen optimaal te beschermen.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een overkoepelende afdeling, zoals onze fabriek, het magazijn, de financiële of de IT-afdeling.

Wees veilig, wees gezond

Die kernwaarde staat op ons netvlies gebrand. Wij zorgen voor een veilige werkvloer. En we helpen onze medewerkers gezond te blijven. Wij hebben bijvoorbeeld 4 dagen per week vers fruit op de afdelingen, je kunt deelnemen aan ons fietsplan en je kunt meedoen met bedrijfsfitness.

Daarbij heb je volop keus, want je kunt kiezen uit ruim 4.000 sportlocaties, van fitness tot pilates. Via AXA krijg je een flinke korting op je abonnement.

Werken bij AXA Veenendaal

Geef je carrière een boost

Bij AXA vind je de vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien en te doen waar je goed in bent. Je krijgt een opleidingsbudget, er is een mentorprogramma en je kunt deelnemen aan diverse teams of projecten.

ESG Style Element

Bijdragen aan een betere wereld

AXA bouwt aan een veilige wereld en beschermt wat ons dierbaar is: mensen die onze producten gebruiken, mensen die voor ons werken, onze lokale samenleving en het milieu waarin we leven.

Ons gemotiveerde Green Team vormt de basis van onze duurzaamheidsstrategie en -cultuur. Dit team zorgt voor een bedrijfscultuur waarin duurzaamheid onderdeel wordt van ieders dagelijkse werkzaamheden.

Werken bij AXA Veenendaal

Diversiteit & inclusie (D&I)

Voor ons betekent D&I dat we allemaal integer en eerlijk handelen. Wij discrimineren niet en onze beslissingen worden niet beïnvloed door geslacht, ras, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, nationaliteit, burgerlijke staat, politieke overtuiging, sociale groep, etnische afkomst of medische status. Beslissingen over indienstneming, functietoewijzing, bonussen, vergoedingen en disciplinaire maatregelen baseren we uitsluitend op opleiding, training en aangetoonde vaardigheden of capaciteiten.

Onze arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijke functie en fijne collega’s, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden:

  • Wij vallen onder de cao Metalektro. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, wat je rechten zijn en wat er mogelijk is qua arbeidsvoorwaarden.
  • Bij een 38-urige werkwerk krijg je 216 vakantie-uren.
  • Je pensioenopbouw loopt via het PME pensioenfonds.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding.
  • Je krijgt een opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen.
  • Je deelt mee in de winst van het bedrijf. De hoogte van de jaarlijkse winstdeling hangt af van de prestaties van AXA. Wordt 100% van de bedrijfsprestaties gehaald? Dan ontvang je € 1.300,-.
  • Je ontvangt een kerstbonus van € 100,- netto.
  • Naast de populaire zomer- en kerstevents organiseren we hele jaar iets bijzonders voor speciale momenten zoals Pasen, Sinterklaas en andere feestelijke gelegenheden.
  • Je start met een jaarcontract. Ben jij tevreden over je werk en over ons, en wij over jou? Dan bieden we je na een jaar een vast contract aan.
  • En last but not least: je krijgt natuurlijk interessante kortingen op (fiets)sloten, fietsverlichting en andere producten van AXA Bike en AXA Home. Daarmee maak je ook je eigen wereld een stuk veiliger.